مصاحبه با جناب آقای دکتر همایون بابایی دبیر هیأت استانی و مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه شهید باهنر کرمان
15 مرداد 1402
مصاحبه با جناب آقای دکتر همایون بابایی دبیر هیأت استانی و مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه شهید باهنر کرمان

 

  1. جناب آقای دکتر، لطفاً خودتان را معرفی نموده، سمت و مسئولیّت خود را در این کنفرانس بیان کنید:

         با نام و یاد خداوند منان، همایون بابایی، استاد گروه علوم درمانگاهی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر هستم. در ابتدا و قبل از شروع صحبت، از آنجا که در آستانۀ دهۀ اوّل ماه محرم الحرام قرار داریم، بر خود فرض می دانم به نوبۀ خود؛ ضمن تسلیت و تعزیت ایّام سوگواری اباعبدالله، امیدوار باشیم با درک صفات نیک و پسندیدۀ سیّد الشهداء و در راستای افزایش دانایی، شعور و بصیرت، بتوانیم اندیشه ورزی را سرلوحۀ امور مادی و معنوی خود قرار دهیم.

اینجانب قریب به یک دهه است که به عنوان «دبیر هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیّت دانشگاه های استان کرمان» و همچنین « مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیّت دانشگاه شهید باهنر کرمان» ، مشغول فعّالیّت و خدمتگزاری می‌باشم. در خصوص این رویداد علمی نیز براساس حکم مورخ  نهم اردیبهشت ماه هزارو چهارصدودو» ریاست محترم دانشگاه، ­افتخار دارم به عنوان «دبیر اجرایی هفدهمین کنفرانس ارزیابی و تضمین کیفیّت در نظام‌های دانشگاهی»؛ ضمن ایفای وظایف محوله، خدمتگزار اهالی علم و دانایی باشم.

 

  1. به لحاظ این که فرایند برگزاری این قبیل کنفرانس ها، نیازمند برنامه ریزی قبلی می باشد. لطفا چگونگی میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان را تشریح نمایید:

            با توجّه به وصول نامۀ مورخ « نهم شهریورماه هزارو چهارصدویک»رئیس محترم مؤسّسۀ پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی؛ که منضم به درخواست میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان در برگزاری مطلوب این کنفرانس بود، پس از تعامل و هم فکری با بخش علوم تربیتی دانشکده ادبیّات و علوم انسانی که همواره همکاری و همراهی مثبت با حوزۀ نظارت و ارزیابی دانشگاه داشته و دارند، موضوع در دستور کار جلسۀ شورای استانی نظارت و ارزیابی قرار گرفته و مورد استقبال و تأیید کامل اعضاء واقع گردید و کلیّۀ مراکز آموزش عالی استان تقبل نمودند در خصوص میزبانی این کنفرانس، از هرگونه حمایت و همکاری دریغ نورزند. لذا، به واسطۀ مسئولیّتی که این شورا به دبیرخانه نظارت و ارزیابی استان و بخش علوم تربیتی دانشگاه شهید باهنر کرمان محوّل نمود، مکاتبات لازم به عمل آمده و با اعلام مؤسّسۀ پژوهش و برنامه ریزی وزارت عتف از میان چندین دانشگاه معتبر کشور که متقاضی میزبانی بودند؛ عملاً دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان میزبان برگزاری «هفدهمین کنفرانس ارزیابی و تضمین کیفیّت در نظام های دانشگاهی» که معمولاً یک سال در دانشگاه‌های تهران و یک سال در سایر دانشگاه‌های ایران برگزار می‌گردد، انتخاب و معرفی گردید.

 

  1. در برگزاری این کنفرانس چه نهادها و سازمان هایی با دانشگاه شهید باهنر کرمان مشارکت دارند؟

    هرچند اعضاء محترم شورای نظارت و ارزیابی بر مؤسّسات و مراکز آموزش عالی استان که متشکل از رؤسا و نمایندگان تام‌الختیار دانشگاه‌ها و مراکز منتخب آموزش عالی استان می باشد، حمایت همه جانبۀ و کامل خود را اعلام داشته اند، در برنامه ریزی مدوّن کمیته اجرایی کنفرانس، با مکاتبات اداری و رایزنی های معمول، ارگان ها، نهادها و شرکت‌های صنعتی بزرگ استان نیز که موضوع تضمین و بهبود کیفیّت برایشان مهم، تأثیرگذار و قابل اعتنا می‌باشد، در جریان برگزاری قرار گرفته و تمایل دانشگاه را جهت ارائه خدمات میزبانی اعم از اختصاص سهمیۀ شرکت در کارگاه های جانبی، درج آرم و لوگوی آن ها در پوستر کنفرانس و... را اعلام نموده ایم. مطابق بازخورد‌های خوبی که در خصوص دریافت شده، برنامه ریزی شایسته ای نیز در دست تکمیل می باشد.

 

  1. لطفاً به صورت اجمال ارکان سیاست گذاری، علمی و اجرایی کنفرانس را معرفی نمایید؟

      با توجّه به حکمی که از مؤسّسۀ پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت متبوع به ریاست محترم دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان رئیس کنفرانس صادر و ابلاغ گردید، شورای سیاستگذاری کنفرانس تشکیل گردید و بلافاصله حکم اینجانب به عنوان دبیر اجرایی و جناب آقای دکتر حسین مطهری نژاد از اعضاء محترم هیأت علمی بخش علوم تربیتی دانشگاه به عنوان دبیر علمی صادر گردید.

 

  1. در حوزه اجرایی چه برنامه‌ریزی‌هایی شده است؟

         باتوجّه به اهمیّت موضوع و اینکه این کنفرانس در سطح ملّی برگزار خواهد شد، همچنین مسؤلیّتی که به اینجانب به عنوان دبیر اجرایی کنفرانس واگذار گردیده، کار با تشکیل کمیته اجرایی کنفرانس که مسئولیّت هماهنگی آن را آقای پورامینایی معاون بنده در هیأت استانی به عهده دارند، آغاز و در ذیل آن پنج کارگروه:

1) رسانه، تبلیغات و روابط عمومی به مسئولیّت سرکار خانم دکتر علی نژاد از اعضاء محترم هیأت علمی بخش علوم تربیتی

2) انفورماتیک و ثبت نام به مسئولیّت جناب آقای دکتر افروز رئیس محترم مرکز فن آوری اطّلاعات دانشگاه

3) تشریفات و پذیرایی به مسئولیّت جناب آقای مهترنژاد مدیر کل محترم دانشجویی دانشگاه

4) حمل و  نقل و اسکان به مسئولیّت جناب آقای دکتر میرزایی مدیر محترم حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه

5) مالی و بازاریابی به مسئولیّت جناب آقای دکتر ضیاءالدّینی معاون مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه

تعریف و با صدور احکام جداگانه ای، ضمن رسمیّت بخشیدن به کارگروه های پنچگانه، شرح وظایف آن ها نیز ابلاغ گردید. در همین راستا در مورخ « سی ام اردیبهشت ماه هزارو چهارصددو» با دعوت از همۀ مسئولیّن کارگروه ها و تشکیل اوّلین جلسۀ کمیته اجرایی، ضمن تشریح موضوع برگزاری کنفرانس مقرر گردید، با درایت و دوراندیشی مسئولیّن ارجمند کارگروه ها، در انتخاب افرادی توانمند و وظیفه شناس جهت عضویت در کارگروه های پنجگانه، اهتمام لازم به عمل آید وظایف افراد عضو هر کارگروه تفکیک شده و مسئولیّت‌ها مشخص گردد. انتظار است؛ با آغاز سال تحصیلی جدید و تشریک مساعی همۀ مسئولیّن محترم دانشگاه و عزیزان دخیل در برگزاری کنفرانس که همواره دغدغۀ سربلندی و افتخار آفرینی دانشگاه شهید باهنر کرمان را دارند، شاهد پیشبرد اهداف و برنامه های تدوین شدۀ کنفرانس باشیم.